Kunder

Dette sier våre kunder om oss


Beate Enger, seniorrådgiver på personal og kompetanseavdelingen, Sparebanken Vest.

”Vår policy er å skaffe vikarer selv, men noen ganger ønsker vi å benytte bemanningsbyrå. Fordelen med bemanningsbyrå er blant annet at vi sparer tid på rekrutteringsprosessen. Lima Personell har god kunnskap om bedriften. De har satt seg godt inn i våre behov og er gode til å finne rett person på rett avdeling. Raskt. Vi er godt fornøyde med de vikarene de har skaffet oss og de er veldig gode på tett oppfølging av både oss og vikarene. At Lima Personell er et lite bemanningsbyrå er bare en fordel – de er mer tilgjengelige og vi har en fast kontaktperson som følger hele prosessen.”


Silje Solvang, Personnel Advisor Recruitment, Odfjell Management - Shipping

”Vi bruker bemanningsbyrå når vi trenger folk på kort varsel. Fordelen med Lima Personell er at de er imøtekommende, raske og profesjonelle. For oss vil det si at de forstår hva vi trenger. De fortjener skryt. Vi har vært godt fornøyde med kandidatene de har skaffet oss, og en av dem er nå i fast jobb hos oss. Oppfølgingen av medarbeiderne er noe av det beste jeg har sett. ”


Betong Consult AS, prosjektkoordinator Kari Bjørsvik Johansen

«Vi bruker av og til bemanningsbyrå for korte perioder og noen av kandidatene som engasjeres får fast jobb. For oss er det en fordel å slippe ansvaret og løse et bemanningsproblem på kort sikt. En ansettelsesprosess er tidkrevende og ofte tung, da er det bedre å gi oppdraget til profesjonelle. Lima Personell gir rask respons, god oppfølging og er veldig serviceminded. Vi har bare positivt å si om Lima Personell og velger dem gjerne fremfor et større byrå.»


Dataoppdrag AS, daglig leder Mirza
Muhsinovic
”Vi pleier å ansette IT-folk selv, for det er vårt felt. Men i fjor trengte vi å rekruttere noen på salg. Siden dette var et nytt fagfelt for oss, var det smart å outsource det. Lima Personell tok seg av hele prosessen fra a til å og gav oss mange gode tips og råd underveis. De fant gode kandidater med de egenskapene vi trengte, både faglig og personlig. Vi ansatte to personer som jobber her fortsatt. Det som er spesielt bra med Lima Personell er imøtekommenhet, oppfølging, tilgjengelighet og topp service fra to smilende og blide damer. Både Marianne og Lynn er alltid engasjert i våre behov.”

NHO Service og Handel Medlem av NHO Service og Handel